U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Samenwerking

Metier

Métier is een adviesbureau dat met een team van praktisch ingestelde, academisch geschoolde specialisten MKB-ondernemers in Noord-Nederland ondersteunen. De kracht ligt in het meedenken vanuit betrokkenheid en deskundigheid en dat op een pragmatische 'MKB-wijze'.

Consilium Organisatie Ondersteuning voert voor Metier bij diverse klanten werkzaamheden uit, zoals begeleiding bij ISO 9001 en VCA-systemen, uitvoeren risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) en leveranciersaudits. Zie voor meer informatie de website van Metier, www.metier.nl

 

Kiwa

Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering als haar Kernactiviteit heeft. Dit wordt ondersteund met inspectie, keuring, technology, training en data services. Kiwa werkt voor opdrachtgevers in tal van sectoren zoals water, energie, bouw, infrastructuur, automotive & transport, agro, feed & food, veiligheid en beveiliging, gezondheid en zorg en milieu. Klanten komen van productie- en procesindustrie, (zakelijke) dienstverlening, openbare en particuliere nutsbedrijven, (lokale) overheid en internationale instellingen.

In opdracht van Kiwa voert Consilium Organisatie Ondersteuning certificatie audits uit voor de normen ISO 9001, VCA*, VCA**, VCU, BRL Groenvoorzieningen, BRL Boomverzorging en BRL Dak- en Gevelbegroening.

Voor meer informatie over KIWA, zie de website www.kiwa.nl